Bridgekrets.no

  • Alt på et sted..
  • Utveksling av informasjon til spillerene
  • Elektronisk arkiv for kretsene
  • Henter viktig informasjon fra NBF's sider
  • Brukervennlig oppdatering via publiseringsverktøy

BRIDGEPORTAL.

Da hoveddelen av Eight Communication AS eiere lever etter mottoet:

LIVET ER KORT - SPILL BRIDGE

fant vi fort ut at vi har muligheten til å forbedre mulighetene for informasjonsflyten til bridgespillere på internett. Vi var ganske frustrert over hvor lite strukturert og vanskelig det var å finne de opplysningene vi trengte - spesielt for det området (bridgekretsen) vi er aktive i. Så på midten av 2006 begynte vi et lite prosjekt som vi kalte bridgekrets.no. Prosjektet er ment som et tilbud til alle kretser i NBF som ønsker å ta vare på kretsens historie på en sikker og enkel måte og at den blir tilgjengelig på internett.

Vi var så heldige at NBF Oslo ved Thor Henriksen, Tommy Sandsmark, Finn Brandsnes m. fl. hadde samme ide som oss og var de første som da var med på vår løsning. Vi kunne ikke ønske oss bedre samarbeidspartner da det gjaldt informasjonsflyt og eventuell problematikk som måtte løses.

Sidene og dens funksjoner er stadig under utvikling og vårt mål er å bli den beste bridgeportalen i Norge på internett. Alle sidene som er tilknyttet prosjektet ligger i samme database og derfor kan det enkelt knyttes informasjonsrelasjoner mellom krets og klubb, samt kretsene seg imellom.

Vi har også utviklet i samme database muligheten for klubbene kan få en rimelig løsning i en 'light'-versjon.

Vi har valgt å foreløpig at det skal være ubegrenset plass for lagring av data, da vi ønsker at det ikke skal begrense mulighetene. All support og opplæring er for de fleste er best etter arbeidstid og i helger - noe vi tar hensyn til og forsøker å være tilgjengelig da. I tillegg vil det være tilrettelagt dokumentasjon/hjelp på http://bridgekrets.no/hjelp
Driften av hjemmesidene (lagringsplass og trafikk) er p.d.d. kr. 75,- pr. måned

medlemsinfo

Siste-nytt

Hva koster det?

KLUBB
For en klubb vil det være en engangskostnad på kr. 2.000,- for installasjon og opplæring i startfasen - vi hjelper til legge inn startinformasjon å få 'sidene i gang'. Det trengs et domene - hvis dere har det fra før må dette flyttes. Domenekostnadene pr. år er 295,- for .no og 195,- for .com, .org eller .net. Driften av hjemmesidene (lagringsplass og trafikk) er p.d.d. kr. 75,- pr. måned.

KRETS
For en krets vil det være en engangskostnad på kr. 8.000,- for installasjon og opplæring i startfasen - vi hjelper til legge inn startinformasjon å få 'sidene i gang'.
Det trengs et domene - hvis dere har det fra før må dette flyttes. Domenekostnadene pr. år er 295,- for .no og 195,- for .com, .org eller .net. Driften av hjemmesidene (lagringsplass og trafikk) er p.d.d. kr. 75,- pr. måned.
SJEKK KRETSSIDENE
http://www.nbfoslo.no
http://www.nbfhedopp.no
http://www.nbfosterdal.no
SJEKK KLUBBSIDENE
http://www.kongsvingerbk.com